Mittatilaustyönä tehdyt suihkuovet valmistetaan tyypillisesti karkaistusta lasista ja avaavat mahdollisuuksia kaikille, jotka suunnittelevat tai remontoivat pientä kylpyhuonetta. Tällaiset ovet voivat auttaa pientä kylpyhuonetta näyttämään paljon suuremmalta ja kirkkaammalta kuin se todellisuudessa on. Tässä on viisi parasta vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti pienestä kylpyhuoneesta mukautetuilla suihkuovilla.

1. Vaihda vanhat suihkuovet kehyksettömiin räätälöityihin oviin
Yksinkertaisin tapa parantaa pienen kylpyhuoneen ulkoasua on korvata vanha suihkuovi kehyksettömällä suihkuovella. Metallisen tai muovisen kehäkehyksen sijaan mukautetut kehyksettömät ovet pidetään paikoillaan terässaranoilla ja pidikkeillä.

2. Pienissä kylpyhuoneissa, joissa kylpyamme on asennettu, mukautetut suihkuovet ovat loistava lisä kylpyammeen yläosaan. Kehystämättömien lasipaneelien ja suihkuoven yhdistelmällä mikä tahansa laatoitettuun seinään upotettu kylpyamme voidaan muuttaa suihkukaapeksi. Kylpyammeissa vaaditaan metallirunko yläosassa tukea varten. Tämä luo puolikehyksettömän kotelon. Metallipidikkeiden ja kiinnikkeiden yhdistelmää käytetään pitämään kotelo paikallaan seiniä ja kylpyammeen yläosaa vasten. Ammepohjainen suihku voi vapauttaa tilaa pienessä kylpyhuoneessa.

3. Vaihda erillinen suihku kulmasuihkukaappiin
Jos kylpyhuoneessasi on erillinen suihkukaappi, mukautettujen suihkuovien avulla voit siirtää suihkun toiseen nurkkaan. Koska kaksi vierekkäistä seinää laatoitetaan, tämän tyyppisen kotelon luomiseen tarvitaan vain kaksi lasisivua. Kulmasuihkukaapit vievät vähemmän tilaa kuin erilliset suihkukaapit.

4. Käytä himmeää lasia suihkuverhojen sijasta
Vanhan suihkun vaihtaminen on radikaali ja kallis toimenpide, joka ei välttämättä lisää kustannuksiaan kotisi arvoon. Suihkun muuttaminen vaatii usein kalliita putkityötöitä. Yksinkertaisempi ja halvempi tapa sisällyttää räätälöityjä suihkuovia pieneen kylpyhuoneeseen on korvata vanha kehysovi kehyksettömällä himmeällä ovella. Huurretusta lasista valmistetut mittatilaustyönä valmistetut suihkuovet antavat jokaiselle suihkun käyttäjälle huomattavan määrän yksityisyyttä ja auttavat puhdistamaan huoneen. Suihkuverhot ovat sotkuisia, tehottomia ja niistä tulee usein homeen kasvualusta. Himmeälasisen suihkuoven käyttö parantaa minkä tahansa pienen kylpyhuoneen sisustusta ja toimivuutta.

5. Asenna kehyksetön lasinen suihkukaappi
Suoraviivaisin tapa pienen kylpyhuoneen avaamiseen on asentaa kehyksettömästä lasista valmistettu suihkukaappi. Niille, jotka haluavat asentaa suihkut itse, tee-se-itse-sarjoja tarjoavat yritykset antavat yksityiskohtaiset ohjeet minkä tahansa kylpyhuoneen mittaamisesta oikean sarjan löytämiseksi. Vaihtoehtoisesti suihkuyritys tulee mittaamaan kylpyhuoneen ja valmistamaan mukautetun kaapin, joka sopii tarkasti käytettävissä olevaan tilaan.

Johtopäätös

Ostatpa sitten suihkukaappisarjan tai sijoitat räätälöityihin suihkuoviin, näiden viiden vinkin pitäisi auttaa tekemään kylpyhuoneesi suunnittelusta tai uudistamisesta menestystä. Jätä meille kommentti alle ja kerro suosikkisuihkuovivinkkesi.