On syytä, miksi viini on yksi suosituimmista alkoholijuomista maailmassa ja melkein jokainen, joka nauttii oudosta juomasta, voi nauttia lasillisen. Sen lisäksi, että se on suosittu, se on myös monimutkaista, koska valittavana on niin monia vaihtoehtoja eri hintapisteissä, jotka vaihtelevat erittäin alhaisesta erittäin korkeaan. Tässä on joitain hienoja Android-sovelluksia, jotka poistavat viinipelin kivun.

Punkku

Kävele mihin tahansa supermarkettiin ja näet valikoiman viinejä kaikkialta maailmasta. Tämä on ennen kuin tutustut tarjolla oleviin eri lajikkeisiin, joten jos et tiedä paljon viinistä, on melkein mahdotonta päättää, mitä valita. Sen sijaan, että poimiisit satunnaisen pullon ja toivoisit, että se maistuu hyvältä, sinun tulisi käyttää Plonk-sovellusta arvailujen poistamiseen. Jos sinulla on jo muutamia suosikkeja, voit napata luettelon samankaltaisista viineistä, sillä on hyvät mahdollisuudet rakastaa niitäkin.

Vivino Wine Scanner

Viini ei yleensä ole halpaa, ja saat vain muutaman lasin jokaisesta pullosta, joten kun päätät tuhlata sellaisen, haluat tietää, ettet maksa liikaa. Siksi Vivino Wine Scanner -sovellus on täydellinen, koska sen avulla voit ottaa nopeasti napsahduksen mistä tahansa viinistä, jota aiot kokeilla, ja se palaa sinulle keskimääräisellä hinnalla, jonka sinun pitäisi maksaa. Opit myös paljon muuta kyseisestä pullosta, mukaan lukien arvostelut eri ihmisiltä, ​​jotka ovat jo kokeilleet sitä.

Viini muistiinpanoja

Jos juot viiniä kotona, pidät todennäköisesti aina samoista, koska tiedät, että ne maistuvat aina hyvältä, mutta joskus kokeilet erilaisia. Se voi olla, kun olet ystäväsi luona tai kun vierailet ravintolassa, mutta se on ongelma, koska kuinka voit koskaan muistaa heidän nimensä, jos haluat kokeilla niitä uudelleen? Jos sinulla on Wine Notes puhelimessasi, voit tehdä muistiinpanon jokaisesta uudesta viinistä, jota kokeilet, etkä koskaan unohda niitä.

Viiniyhdistys

The Wine Society on kotoisin Isosta-Britanniasta, ja he ovat tuoneet esiin upean sovelluksen, josta kuka tahansa voi nauttia. Viinitelineet saattavat olla täynnä pulloja kaikkialta maailmasta, mutta kuinka paljon tiedät alasta yleensä? Ehkä et halua tietää kaikkea viinistä, mutta jos tiedät, heillä on sovelluksessa erinomainen A-Z-opas, joka selittää kaiken. Olen varma, että on tiettyjä lauseita ja lyhenteitä, joista et ole kuullut, ja kun sinulla on sovellus, voit oppia ne kaikki.

Hei Vino: Wine Assistant

Eikö olisi mukavaa, jos sinun ei tarvitsisi edes valita omaa viiniä, koska sinulla oli henkilökohtainen avustaja, joka teki kaiken puolestasi? Sinulla ei ehkä ole varaa kokopäiväiseen viiniassistenttiin, mutta Hello Vino -sovellus on toiseksi paras. Kerro sovellukselle, mitä syöt ja mitä erilaisia ​​makuja haluat, ja se tulee takaisin suuren suositusluettelon kera. Se tarkoittaa, että sen sijaan, että ajattelet mitään, sinun on vain löydettävä tietty viini hyllyltä ja maksettava siitä.

Sinulla on niin paljon opittavaa

Jos olet onnellinen juomalla saman pullon viiniä joka viikko, sinun ei tarvitse huolehtia näistä sovelluksista, mutta jos olet kiinnostunut laajentamaan tietämystäsi, sinun on testattava niitä. Tiedän, että et tule katumaan sitä, kun istut alas ja juot pullon, jonka olemassaolosta et edes tiennyt muutama viikko sitten.

About Author

Alvaro Ameer