Kukaan ei pidä pesusta, imurista tai nurmikon leikkaamisesta, ja kun päädymme viettämään kokonaisia ​​viikonloppuja näissä töissä, joskus tuntuu, että pitäisi olla parempi tapa…

Hyvä uutinen on, että se on olemassa – ja kaikki on teknologian ansiosta, jonka tarkoituksena on helpottaa elämäämme lukemattomilla tavoilla. Teknologian ansiosta meillä on nyt armeija robottikäsityöläisiä, jotka tekevät kotityömme puolestamme. Oikeasti…

Etkö usko minua? Lue eteenpäin nähdäksesi kuinka monta työtäsi voit nyt ulkoistaa ja automatisoida tekniikan avulla…

Robottipölynimurit

Yksi epämiellyttävimmistä kodin töistä, josta kukaan ei pidä, on imurointi. Imurointi ei ole vain erittäin aikaa vievää, vaan se voi myös rasittaa selkääsi ja jopa aiheuttaa vamman. Se on kuumaa työtä, se on väsyttävää… ymmärrät pointin.

Joten miksi et sen sijaan antaisi pienen robotin ajaa ympäri huonettasi ja tehdä se puolestasi? Ne eivät tarjoa aivan samaa puhdistuslaatua kuin varsinainen pölynimuri (eivätkä ne tartu mitään lattialta), mutta ne voivat auttaa pitämään roskat, pölyn ja lian pois lattialta, jotta imuroida itsesi harvemmin ja se on helpompaa!

Robottiikkunanpesuaineet

Olet ehkä jo ulkoistanut ikkunanpesusi ikkunanpesuaineelle, mutta miksi et säästäisi paljon rahaa (ja puhdista sisäikkunat) yhdellä sijoituksella: ikkunanpesurobotilla. Nämä toimivat täsmälleen samalla tavalla kuin robottipölynimurit ajamalla ympäriinsä ja käyttämällä antureita navigoimiseen, mutta suuri ero on, että ne käyttävät imua kiinnittääkseen itsensä lasiin, jotta ne voivat liikkua pystysuorilla pinnoilla.

Robottiruohonleikkuri

Viimeinen robotti – robottiruohonleikkuri tekee mitä kuvittelet ja ajaa ympäri puutarhaasi leikkaamaan nurmikkoa samalla kun istut lepotuolissa ja istut mojitoissa. Jos se on sinun juttusi.

Ainoa huono puoli robottiruohonleikkurissa on, että se vaatii aluksi melko paljon asetuksia ja että sen käynnistäminen maksaa melko paljon rahaa, joten se ei ole sopiva vaihtoehto kaikille.

Droonit

Okei, joten droonit eivät tee niin paljon työtä puolestasi, mutta voit käyttää niitä muutamiin hyödyllisiin kotitöihin. Jos esimerkiksi haluat tarkistaa katon tai kouruun, voit lennättää dronin ylös sen sijaan, että joutuisit itse kiipeämään sinne vain nähdäksesi, ettei ole tarvetta. Jos olet luova, voisit jopa päästä eroon joistakin lehdistä…

Robottiturvakamerat

Voit myös hankkia robottivalvontakameroita, jotka valvovat kotiasi, kun olet poissa, ja suoratoistavat materiaalia tietokoneellesi. Anna sen partioida olohuoneessasi lomallasi ja ajaa se keittiöön seuraavan kerran, kun olet huolissasi jättävästä uunin päälle.

Lemmikkieläinten syöttölaitteet ja kasvien juottimet

Unohdatko aina kastella kasveja? Oletko kyllästynyt kissasi kiusaukseen? Vain kaksi työtä, jotka voidaan hoitaa koneilla, jotta saat hyödyt ilman mitään työtä!

Kodinkoneet

Sitten ovat kaikki laitteet, jotka ovat tehneet työtämme vuosia: astianpesukoneet, pesukoneet, vaatteiden höyrystimet, monitoimikoneet, jätteenkäsittelykoneet, roskapuristimet… Kaikki ne säästävät työtunteja ja kehittyvät jatkuvasti.
Ja siinä se on, imurit droneillesi turvallisuutesi ja vesikourujen tarkistamiseen, ruohonleikkurit, jotka ajavat itseään… ja kaikki samalla kun potkaiset takaisin! Tulevaisuus on todella valoisa…