Ruoka ja juoma on jotain, josta jokaisen pitäisi nauttia, mutta kuinka usein näin tapahtuu? Saatko aina syödä niitä ruokia, joita haluat syödä? Juotko aina jotain, josta pidät enemmän kuin mistään muusta? Meidät on ehdollistettu hyväksymään keskimääräinen, mutta sinun ei tarvitse enää elää niin, koska aion jakaa muutaman ruoka- ja juomasovelluksen, jotka auttavat sinua nauttimaan kaikesta suuhusi tulevasta tästä lähtien.

20 minuutin ateriat

Kysy sadalta ihmiseltä, miksi he eivät syö herkullisia aterioita joka ilta, ja he kertovat sinulle, että se johtuu siitä, että heillä ei ole aikaa valmistaa niitä töiden jälkeen. Se on järkevää, jos sinulla on vaativa työ, koska et halua viettää tuntikausia keittiössä kotiin palattuasi, mutta toivottavasti 20 Minute Meals -sovelluksen pitäisi auttaa. Sinun olisi pitänyt arvata jo nimen takia, mistä on kyse, mutta se opettaa sinulle kuinka valmistaa joitain maukkaimmista aterioista vain 20 minuutissa.

Outoa

Kun sinulla on resepti edessäsi, se on vasta alkua ja on pitkä matka ennen kuin voit maistaa luomuksesi. Sinun täytyy käydä supermarketissa varmistaaksesi, että sinulla on kaikki ainekset, muuten sinut pysäytetään kuolleena. Epicurious antaa sinun etsiä sovelluksen kautta upeita reseptejä, ja kun olet valinnut ne, joita haluat kokeilla, se luo sinulle ostoslistan, jotta et unohda poimia mitään, kun olet kaupat.

Allrecipes Dinner Spinner

On vaikea valita ladattavia reseptisovelluksia, koska niitä on markkinoilla niin paljon ja monet sisältävät samoja aterioita. Syy, miksi tämä sovellus erottuu enemmän kuin useimmat, on se, että se on yhteisöllisempi. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan, että jokin satunnainen sovellus kertoisi, kuinka valmistat tietyn aterian, voit poimia lisätietoja kaltaisiltasi ihmisiltä. Kaikki kommentoivat jokaista reseptiä ja lisäävät siihen pieniä muistiinpanoja, joissa opetetaan, miten sitä voi parantaa tai miten sitä muutetaan eri ainesosia käyttämällä.

Mixology

Vaikka viinikellarisi on täynnä ihania pulloja kaikkialta maailmasta, tulee hetkiä, jolloin haluat kokeilla jotain hieman erilaista. Tämä saattaa tarkoittaa ilkeän cocktailin vatkaamista useilla erilaisilla alkoholijuomilla. Ellei sinua ole koulutettu, et voi mitenkään tietää kuinka sekoittaa cocktaileja täydellisesti, mutta kun olet ladannut Mixologyn, se opettaa sinulle kaikki alan temput ja voit tehdä vaikutuksen keneen tahansa sekoittamallasi. taitoja, kun vierailet seuraavissa juhlissasi.

Viinakaappi

Uskon, että olet vaikuttunut tämän upean juomasovelluksen ominaisuuksista. Jos sinulla on kotona paljon erilaisia ​​alkoholijuomia, sinun on lisättävä ne sovellukseen ja ne näkyvät kaapissasi. Sovellus antaa sitten luettelon mahdollisista juomista, joita voit nauttia kotona jo olevien juomien perusteella. Älä huoli, jos mikään niistä ei kuulosta liian houkuttelevalta, koska sovellus voi sitten antaa sinulle luettelon mahdollisista vaihtoehdoista, jotka edellyttävät vain yhden ylimääräisen ainesosan ostamista.

Maailmasi muuttuu

Kun aloitat syömään maukasta ruokaa ja nauttimaan suussa sulavista juomista, alat ihmetellä, miksi olet tyytynyt keskiarvoon kaikki nämä vuodet. Ensimmäinen askel on hankkia tarvittavat tiedot kaiken kääntämiseen, ja voit tehdä sen lataamalla sovellukset, joista olemme tänään puhuneet.