Kylpyhuoneen parantaminen voi lisätä kotisi arvoa ja tekee kylpyhuoneen käytöstä varmasti miellyttävämmän kokemuksen. Mukavampi kylpyhuone voi auttaa sinua valmistautumaan kohti päivää ja rentoutumaan työpäivän päätteeksi. Kehyksetön lasi on erikoiskarkaistu lasi, joka ei vaadi kehyksiä. Se voidaan yhdistää suihkuseiniin, roiskesuojaimiin ja muihin. Tässä on viisi parasta tapaa, jolla ihmiset parantavat kylpyhuoneitaan kehyksettömällä lasilla.

1: Muuta kylpyamme suihkuksi

Useimpien ihmisten kylpyammeet on asennettu seinää vasten vapaasti seisovien sijaan. Laatoimalla ympäröivät seinät ja asentamalla kehyksettömän lasisen roiskesuojan mikä tahansa kylpyamme voi toimia suihkuna. Vähintään yksi kehyksetön karkaistu lasi voi toimia roiskesuojana suihkun toisessa päässä. Niille, joilla on enemmän rahaa, lasikotelo voi kiertää kylvyn yläosan, mukaan lukien saranoitu ovi. Ammattitaitoiset lasittajat voivat luoda virheettömän tiivistyksen niin, että vettä jää suihkun sisään käytön aikana.

2. Kehyksettomat lasitopit

On monia tapoja käyttää kehyksetöntä lasia kylpyhuoneen pesualtaan alla tai ympärillä. Jotkut asentavat seinään asennettavan karkaistu lasihyllyn ja asentavat pesualtaan hyllylle. Yksinkertaisempi ja halvempi vaihtoehto on asentaa pesuallas lasille päällystetylle pöydälle. Molemmat ideat tarjoavat raikkaat puhtaat linjat mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen.

3. Kehyksettomat lasihyllyt

Karkaistu lasihyllyt ovat loistava tapa käyttää kehyksetöntä lasia missä tahansa kylpyhuonesuunnittelussa. Lasihyllyt voidaan suunnitella ja tilata lasitusasiantuntijalta tai ostaa osana tee-se-itse-hyllysarjoja mistä tahansa kodin rautakaupasta. Kehyksettömät lasihyllyt käyttävät paksuja karkaistua lasia antamaan jokaiselle kylpyhuonesuunnittelulle minimalistisen ilmeen ja tuntuman.

4. Roiskesuojat.

Kehystämätöntä lasia voidaan käyttää yksinkertaisena roiskesuojana kylpyhuoneen eri osien välillä. Nämä suojukset asennetaan yleensä seinään ja auttavat pitämään veden poissa eri alueilta. Ne voidaan asentaa kylpyammeen ja pesualtaan väliin, pesualtaan ja wc:n väliin tai yksityisyyden takaamiseksi. Huurretusta lasista valmistetut roiskesuojat voivat toimia yksityisyyden suojana suuremmissa kylpyhuoneissa, esimerkiksi suojana wc-aluetta.

5. Suihkukaapit

Suosituin tapa sisällyttää kehyksetön lasi kylpyhuoneen suunnitteluun on osana suihkukaappia. Kehyksetön lasi pysyy paikallaan ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla pidikkeillä, jotka tekevät kylpyhuoneesta suuremman, kirkkaamman ja ilmavamman. Koska kehyksetön lasi on huippuluokan vaihtoehto, useimmat asunnonomistajat valitsevat kulmasuihkuyksiköt, joissa on kaksi kaakeloitua seinäaluetta ja kaksi lasisivua. Suuremmille alueille voidaan tarvita metallirunkoa yläreunassa, mikä luo puolikehyksettömän kotelon. Suihkukaapit asennetaan yleensä ammattimaisesti, mutta tee-se-itse-sarjoja on saatavilla.

Johtopäätös

Ostatpa itse lasihyllysarjoja tai tilaat mukautettuja suihkuovia Perthistä, kehyksettömän lasin käyttö voi todella parantaa kylpyhuonettasi. Mikä tahansa näistä viidestä ideasta parantaa kylpyhuonettasi. Jos olet hiljattain remontoinut tai remontoinut kylpyhuonettasi, mitä ideoita käytit? Jätä meille kommentti alle!